Setari Cookie-uri

4 tipuri de pardoseala pentru bai

In baie, toate materialele si piesele de mobilier folosite trebuie sa fie rezistente la umezeala si la alte intemperii ce pot avea loc. Pentru a face alegerea potrivita, iti prezentam cateva tipuri de pardoseala.

Intrucat baia este o incapere strict functionala, este foarte important modul in care aceasta este finisata si amenajata. In baie, toate materialele si piesele de mobilier folosite trebuie sa fie rezistente la umezeala si la alte intemperii ce pot avea loc. Pardoseala joaca un rol deosebit: pe langa faptul ca trebuie sa aiba un aspect pe masura, trebuie sa fie rezistenta la aburi si la alunecare. Pentru a face alegerea potrivita, iti prezentam cateva tipuri de pardoseala.

Placi ceramice Pardoseala baie din placi ceramice

Cea mai cunoscuta si utilizata metoda de decorare a pardoselii se refera la placile ceramice. Printre avantajele acestora se numara faptul ca nu absorb mirosuri, sun rezistente, sunt usor de curatat si le gasesti intr-un numar mare de dimensiuni, forme, culori si texturi. Mai mult, sunt avantajoase ca pret si nici nu favorizeaza inmultirea bacteriilor. Un dezavantaj al acestora, insa, ar fi faptul ca sunt mereu reci, asadar este recomandabil sa optezi pentru o incalzire prin pardoseala. De asemenea, trebuie sa fii atenta sa nu scapi obiecte grele, intrucat placile se pot sparge. Pentru rosturi, opteaza pentru un chit inchis la culoare, intrucat, odata cu inaintarea in timp, acestea se murdaresc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.