Setari Cookie-uri

22 modele de stickere decorative pe placul fiecăruia

Unul dintre cele mai recente trenduri in materie de design de interior consta in decorarea peretilor. Stickerele reprezinta cea mai facila metoda de redecorare, datorita usurintei aplicarii sale. Fiind un autocolant special, inainte de a-l utiliza, nu trebuie decat sa va asigurati ca suprafata pe care urmeaza sa fie aplicat este neteda si curatata de orice impuritati. Stickerele pot fi lipite atat pe pereti, cat si pe sticla, lemn, oglinzi, metal sau plastic.

Sticker de perete cu maci

Autocolant tip sticker de perete pe baza de hartie, pretaiat, imprima un efect spectaculos interioarelor; usor de folosit, se dezlipeste si se repozitioneaza;nu afecteaza suprafetele; se poate aplica pe perete, usi, geamuri, oglinda, ceramica;
instructiuni de folosire: asigura-te ca suprafata pe care se aplica este uscata, curata si fara grasimi; dezlipeste cu atentie, pozitioneaza in locul dorit si preseaza cu o bucata de material textil pe toata suprafata. Se poate repozitiona. De retinut ca se aplica doar imaginea, al carei contur se decupeaza perfect, fara a fi necesar un fundal, acesta constituindu-l chiar peretele.

Dimensiune desfasurata dupa aplicare:
115 x 150 cm

Categoria: Natura

Vezi mai multe detalii si modele

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.