Setari Cookie-uri

Cum alegem culorile pentru dormitor?

Cautand subiecte interesante pe Forum am descoperit un topic in care se discuta despre cele mai potrivite culori pentru spatiul dormitorului. Iata care sunt preferintele membrilor Comunitatii.

Dormitorul este spatiul de relaxare de care trebuie sa ne bucuram dupa o zi obositoare de munca. Asadar, precum in orice incapere, amenajarea trebuie sa tina cont de functiune. Cele mai potrivite culori pentru acest spatiu sunt cele calde si linistitoare in tonuri neutre in cazul suprafetelor mari, pentru accesorii fiind recomandate cateva nuante de accentuare. Desigur alegerea gamei cromatice trebuie sa aiba in vedere si personalitatea celor ce ocupa spatiul respectiv. Cautand subiecte interesante pe Forum, am descoperit un topic in care se discuta despre cele mai potrivite culori pentru dormitor.
Iata care sunt preferintele membrilor Comunitatii:
tony170863
"Va rog sa ma ajutati cu amenajarea dormitorului. Peretii sunt vopsiti in alb, patul bleu/gri, peretele din spatele patului cu tapet gri pal, dulapul alb cu usi fumurii. Ce culori pot folosi la covor, perdele, draperii si alte accesorii?"
luminitagrigoriu
"Eu personal as rupe din culorile alb-gri care predomina, cu un rosu bordo sau un verde cardinal."
cyoryk
"Adu in dormitor culori vii, rosu cel mai mult, roz, verde. Eu anul trecut am achizitionat o canapea rosu cu negru si nu iti spun ce trista eram ca nu o sa imi placa cum o sa vina. Dar nu iti spun cat de fericita am fost cand a ajuns acasa. E toata din piele ecologica si nu am cuvinte sa imi exprim bucuria alegerii. S-a schimbat total atmosfera din dormitor doar din cauza unor culori. Asa ca renunta la gri si adopta culori vii."
kandra
"Merg niste draperii crem deschis si pentru covor un gri deschis sau o cafea cu lapte."
andra4iubi
"Incearca sa utilizezi culori mai puternice la perdele si draperii, mai calde. Alege culori ce se potrivesc personalitatii tale, culori care te fac sa te simti bine si sa simti caldura unui dormitor, iar covorul sa aiba o tema potrivita camerei tale si ideal ar fi sa imbine culorile ce se regasesc in camera ta. Utilizeaza multe perne decorative, vor da eleganta. Poti aseza undeva intr-un colt si un acvariu cu niste pesti exotici. Se spune ca atat apa cat si pestii alunga stresul sau poti cauta la magazine specializate micutele izvoare artificiale care sunt atat de relaxante. Pentru putin romantism utilizeaza niste lumanari parfumate, care in afara faptului ca te vor relaxa, vor da si un aspect deosebit incaperii, aseaza si cateva plante exotice si vei transforma camera in propriul colt de rai."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.