Setari Cookie-uri

10 idei de cadouri pentru Ziua Indragostitilor!

Daca nu stii inca ce sa cumperi de Ziua Indragostitilor pentru persoana draga, iata cateva idei care sigur iti vor incanta jumatatea!

Daca nu stii inca ce sa cumperi de Ziua Indragostitilor pentru persoana draga, iata cateva idei care sigur iti vor incanta jumatatea!
Pentru ea:
1. Femeile adora florile si parfumurile. Daca stii deja ce ii place nu ezita sa faci aceasta alegere: sigur va fi foarte incantata!
2. Poti apela si la un set format din doua cesti de cafea/ ceai cu inimioare. Va tine cont ca te-ai gandit la ceva comun pentru amandoi si sigur iti vei bea cafeaua la pat cateva dimineti bune!
3. O cutie de bomboane fine din ciocolata insotita de o sticla de sampanie va starni bucurie in casa ta. Doar stim ca ciocolata are efect afrodisiac.
4. Un set de pat din matase naturala, in culoarea preferata si cu un model modern iti va bucura partenera de viata la superlativ. Ii vei demonstra ca te preocupa viata in doi.
5. O caseta de bijuterii este ideala pentru orice femeie. Stim foarte bine ca acest tip de accesorii se "inmultesc" foarte repede asa ca nu ezitati sa achizitionati una.
Pentru el:
1. Barbatilor le place sa savureze o sticla de vin bun. Asa ca dati startul unei seri romantice de Sfantul Valentin cu vinul lui preferat. Il veti cuceri pentru a doua oara.
2. Ultimul album al formatiei lui preferate va fi un cadou cu adevarat reusit. Daca alaturati si un suport de cd-uri langa acesta, succesul va fi garantat!
3. Daca femeile prefera gentile moderne barbatii sunt incantati de portofele. Un portofel din piele, intr-o culoare asortata cu haina preferata este ideal pentru Ziua Indragostitilor.
4. Sau, daca va permite bugetul si timpul, puteti cumpara un scaun de birou. Nu uitati sa alaturati acestuia si o felicitare cu un mesaj de dragoste. Sa stie de la cine l-a primit...
5. O trusa de ras cu toate accesoriile necesare este o alta varianta de cadou care "prinde" foarte bine la un barbat.
Si daca ati ales deja: succes la cumparaturi!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.