Setari Cookie-uri

Cum sa impodobim bradul de Craciun?

Bradul reprezinta veselia si bucuria Craciunului. Desi a suferit numeroase transformari de-a lungul anilor - in privinta stilurilor de impodobire - acesta a ramas "punctul de atractie" al fiecarei locuinte!

Bradul reprezinta veselia si bucuria Craciunului. Desi a suferit numeroase transformari de-a lungul anilor - in privinta stilurilor de impodobire - acesta a ramas "punctul de atractie" al fiecarei locuinte!
Ca si dumneavoastra si eu imi pun intrebarea: "Cum sa impodobesc bradul in acest an?". Exista mai multe stiluri de a impodobi bradul de Craciun. Fiecare stil are la baza personalitatea gazdelor, gusturile si preferintele. Fie ca optezi pentru globuri in diverse culori si cu modele variate, fie ca alegi doar doua nuante sau chiar una singura trebuie sa urmezi cateva reguli stricte.
1. In primul rand trebuie sa asezam bradul intr-un loc destul de aerisit, ferit de o sursa de caldura. Daca este nevoie putem face chiar cateva modificari in camera respectiva mutand mobilierul. Important este ca pomul de Craciun sa nu fie inghesuit intr-un colt.
2. Pentru a fi cu adevarat spectaculos trebuie sa il impodobim echilibrat, pornind de la varf cu ornamentele cele mai mici, continuand spre baza acestuia cu decoratiuni din ce in ce mai mari, trecerea facandu-se armonios. In varful acestuia amplasati cea mai frumoasa stea pe care o aveti.
3. In cazul in care doriti un brad elegant, este indicat sa optati pentru o singura culoare sau cel mult doua culori. In nici un caz nu trebuie sa amplasati dulciuri si cadouri pe ramurile acestuia. Locul celor mentionate mai sus este sub brad! Ghirlandele trebuie puse in forma de spirala care incepe din varf si se termina la baza.
4. Un brad vesel si tineresc inseamna culoare, stralucire si luminite. Acest tip permite numeroase modele si dimensiuni pentru globuri. In cazul in care nu ati stiut pana acuma, la moda sunt si decoratiunile sub forma de inimioare, fluturasi, flori, fundite, turturi, margele etc. Puteti pleca deci la cumparaturi!
5. Nu uitati totusi: bradul trebuie sa participe la unitatea incaperii in care este amplasat. Adica, culoare predominanta din pomul de Craciun trebuie sa predomine si incaperea respectiva. Daca pozitionati bradul in living si tineti neaparat sa il impodobiti intr-o nuanta predominanta de rosu (un exemplu) iar aceasta nu se regaseste in incinta, salvati situatia invelind canapeaua si fotoliile intr-o covertura eleganta de culoare rosie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.