Setari Cookie-uri

Dressing-ul: ideal pentru locuinte cu spatii modeste

Depozitarea hainelor, intr-o locuinta cu camere mici, era pana recent o adevarata problema.

Dressing-room-ul este o camera special amenajata pentru depozitarea hainelor si a tuturor accesoriilor vestimentare. Dotata cu numeroase rafturi si suporturi, aceasta incapere este intalnita , in mod special, in casele si apartamentele foarte mari. Din fericire, la ora actuala, exista numeroase tipuri de dulapuri special construite pentru a suplini un dressing-room.

Depozitarea hainelor, intr-o locuinta cu camere mici, era pana recent o adevarata problema. Cu totii eram nevoiti sa ne triem garderoba la o anumita perioada de timp. Din fericire au aparut dulapurile tip dressing care suplinesc numeroasele sifoniere neincapatoare.
Dulapul de tip dressing este foarte practic deoarece ne permite sa compartimentam spatiile de depozitare singuri, in functie de necesitati. Majoritatea acestora permit schimbarea rafturilor si barelor pentru umerase, fiind deja prevazute cu gaurile necesare. Astfel, puteti modifica rafturile cu usurinta fara a fi nevoiti sa apelati la un specialist. Pe langa rafturi si bare de umerase puteti amplasa si diverse cosuri, suporturi pentru pantaloni, agatatori pentru palarii, genti, curele sau alte accesorii.
Important este, ca atunci cand doriti sa va achizitionati acest dulap sa acordati prioritate aspectului functional, deoarece caracteristica sa de a fi flexibil este necesara nevoilor dumneavoastra.
Aceste dulapuri se pot construi din mai multe materiale: PAL, lemn masiv sau, mai nou, din gips-carton (rafturi de diverse marimi inchise cu usi). Aceste compartimentari pot fi inchise cu usi glisante, din PVC, sau culisante din lemn (in functie de spatiul pe care il aveti si de restul pieselor de mobilier din incapere). Daca faceti acest dulap la comanda aveti ocazia sa il adaptati perfect spatiului unde va fi amplasat. Astfel, chiar si coltul unei camere sau cel mai putin accesibil loc din casa poate fi valorificat la maxim. Trebuie sa tineti cont si de sistemul de inchidere al usilor, acesta trebuie realizat in sensul in care nu va incomodeaza accesul.
Piata va ofera dressing-uri cu mai multe designere, acestea pot fi cu usi din sticla, colorate, cu finisaje din rattan, bambus etc. Intr-un spatiu redus puteti valorifica si usile acestui dulap. Placate cu oglinda, acestea creeaza un efect luminos si spatios asupra incintei in care este amplasat.
De asemenea, dulapurile tip dressing va pot oferi, pe langa depozitarea in siguranta a hainelor si mai mult spatiu locuintei, si o completare a casei dumneavoastra. Un dulap tip dressing bine ales completeaza stilul interior al unei case redandu-i mai multa eleganta si mai mult bun gust!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.