Setari Cookie-uri

Plante pentru baie

Chiar si in sala de baie poti crea un mic colt de natura. Afla care sunt plantele ce se adapteaza conditiilor de umiditate si de lumina din baie.

Stim ca in general plantele au nevoie de lumina naturala, iar umiditatea nu trebuie sa fie ridicata. Din acest motiv, adeseori evitam sa decoram sala de baie cu plante. Exista, insa, cateva plante, care nu numai ca se adapteaza perfect mediului din baie, dar dau si o nota exotica acesteia. Scopul principal al incaperii de baie este relaxarea, iar plantele decorative indeplinesc cu succes acest deziderat.

Ele pot fi suspendate, asezate pe etajere, plasate in colturile incaperii, pe pervazul ferestrei, pot decora dulapioarele sau chiar si bazinul de la toaleta. Daca spatiul este mic, cea mai buna solutie este reprezentata de cosuri suspendate plasate eventual intr-unul din colturile incaperii. O sugestie ar fi ca planta sa fie astfel asezata incat sa se reflecte in oglinda. In acest fel va veti incepe frumos fiecare zi. Este de preferat ca plantele sa fie asezate in vase in culori asemanatoare celei alese pentru gresie si faianta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.