Setari Cookie-uri

Creeaza o atmosfera relaxanta!

Dupa o zi obositoare la birou, meriti sa te destinzi, sa te relaxezi, sa iti reincarci bateriile in confortul propriei locuinte. Iata cateva sfaturi pentru a crea o atmosfera relaxanta.

Dupa o zi obositoare la birou, meriti sa te destinzi, sa te relaxezi, sa iti reincarci bateriile in confortul propriei locuinte.

Articolul acesta ar deveni redundant daca as repeta schimbarile majore pe care le-a adus noul secol in ritmul vietii noastre. Consecintele transformarilor le simte fiecare dintre noi, iar nevoia de stabilitatea, de siguranta, de relaxare isi cere tot mai des implinirea.

In dormitor, in camera de zi poti crea o atmosfera relaxanta. De asemenea, ai putea sa creezi o camera special pentru relaxare. Poti alege sa varuiesti peretii in culori deschise. Ar fi preferabil sa alegi o singura culoarea dominanta, iar pentru accesorii (perne, lumanari, piese de arta) sa alegi culori complementare. Alege aceeasi culoare atat pentru pereti cat si pentru podea, pentru a crea un mediu cat mai primitor.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.