Setari Cookie-uri

Magia sarbatorilor vine la kika

Craciunul este un moment special si un bun prilej de a petrece timp alaturi de cei dragi intr-o atmosfera de poveste. Emblematice pentru sarbatori sunt aromele de vanilie, scortisoara, mar copt si zahar pudra, transpuse acum in colectiile de Craciun.

Comunicat de presa

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, asa ca te invitam la kika sa descoperi cele mai frumoase idei in materie de decoratiuni pentru acasa. Craciunul este un moment special si un bun prilej de a petrece timp alaturi de cei dragi intr-o atmosfera de poveste. Emblematice pentru sarbatori sunt aromele de vanilie, scortisoara, mar copt si zahar pudra, transpuse acum in colectiile de Craciun.

Decoratiuni Craciun de la kika
„Primul pas in ceea ce priveste decorarea caminului in spiritul sarbatorilor de iarna este stabilirea culorilor. Poti alege culorile traditionale precum rosu si verde sau poti opta pentru ceva mai indraznet precum alb, argintiu, auriu, verde, albastru sau mov. In tendinte anul acesta sunt decoratiunile in tonuri discrete de vanilie sau cupru, care imbina aspectul traditional cu cel elegant.” declara Elena Miron, home designer kika.

Citește și:

Atmosfera de poveste la tine acasa
Craciunul este un moment magic ce aminteste de bucuria copilariei. Decoratiunile mici din cupru, asezate pe masa festiva reprezinta o alegere foarte sic in spiritul sarbatorilor. Pe langa acestea, lumanarile decorative creeaza o atmosfera calda in living, iar pentru un aspect deosebit, pot fi adaugate elemente decorative de tipul DIY (do it yourself) precum conuri naturale de brad. Vopseste-le cu argintiu sau auriu si asaza-le printre farfuriile si paharele invitatilor

Cadouri inspirate pentru cei dragi
In aceasta iarna, designerii kika vin in sprijinul celor care vor sa le faca o surpriza placuta celor dragi si care sunt in cautare de idei pentru cadouri deosebite.De la ciorapei decorativi, stelute si reni din plus pentru cei mici, pana la decoratiuni elegante si vase din portelan pentru doamnele care prefera rafinamentul sau figurine specifice sarbatorilor pentru cei care iubesc Craciunul, la kika vei gasi, cu siguranta, cadouri pe placul tuturor.

Citește și:

Decoratiuni Craciun de la kika
Micile detalii care incalzesc atmosfera

Atunci cand iti decorezi casa in spiritul sarbatorilor, nu uita de micile detalii precum luminile sau ghirlandele colorate care incalzesc atmosfera din living si schimba cu totul ambianta intregii locuinte. Acestea pot fi elemente decorative atat pentru bradul de Craciun, cat si pentru alte spatii, carora le confera o atmosfera primitoare, in ton cu magia sarbatorilor.

Descopera la kika cele mai frumoase idei pentru sarbatorile de iarna si creeaza cadrul perfect pentru povestile pline de farmec impartasite cu cei dragi.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.