Setari Cookie-uri

Sotron de silicon

Sotronul de silicon, versiunea contemporana a unui joc nostalgic, a fost creat de designerul de produs Anca Fetcu la provocarea lansata de Intro, de a reinterpreta un joc si a-l adapta la imaginarul copiilor din zilele noastre.

Comunicat de presa

Story - Sotron de silicon

De la Sotron de silicon 1 la 8 si inapoi. Sari intr-un picior, apoi in doua, te apleci, ridici piatra si-ai mers mai departe. Regulile sotronului au ramas aceleasi, insa sotronul de silicon face posibila o lume noua. Are acces la ea orice copil din noua generatie, pentru care joaca in fata blocului e doar o poveste spusa de parinti seara, inainte de culcare.

Sotronul de silicon, versiunea contemporana a unui joc nostalgic, a fost creat de designerul de produs Anca Fetcu la provocarea lansata de Intro, de a reinterpreta un joc si a-l adapta la imaginarul copiilor din zilele noastre. Materializat in cauciuc siliconic, flexibil si prietenos, sotronul se joaca oriunde, intre patru pereti: in camera copiilor, acasa la bunici, in spatii publice ingaduitoare. Odata scos din cutia usoara, semi-transparenta, in care vine insotit de pucuri colorate irezistibil, se asaza cuminte pe orice suprafata, cu a sa forma jucausa, neregulata.
Cui i se adreseaza sotronul de silicon?
Oricui ii place joaca si poate sa-si tina echilibrul intr-un picior.

Citește și:

Designer

Anca Fetcu Sotron de silicon a studiat design de obiect la Universitatea de Arte din Bucuresti si la University of Wolverhampton, in Anglia, inainte sa capete experienta in domenii precum design grafic, design de interior si exterior si design de produs. Astazi, detine propriul brand, ”by Anca Fetcu”, si un portofoliu generos de participari la expozitii si evenimente importante din industrie, autohtone si internationale. Semnatura ei se regaseste in amenajarea unor concept store-uri, puburi, restaurante, studiouri de design si agentii de advertising din România, precum si in obiecte ce reflecta un stil personal aparte, infuzat de un strop de nostalgie si spirit usor ludic.

Detalii tehnice

Sotronul vine impachetat intr-o cutie usoara din polipropilena.
Este realizat din cauciuc siliconic, un material flexibil, usor de curatat, cu o textura prietenoasa. Aderent la majoritatea tipurilor de suprafete lucioase.
Dimensiuni: 1000 mm x 2300 mm, grosime 6 mm

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    19 Decembrie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.