Setari Cookie-uri

Colectia de mobilier Woods

Interior Store lanseaza, in exclusivitate pe piata romaneasca, Colectia "Woods", care contine piese de mobilier pentru living, dining si dormitor.

Comunicat de presa

Interior Store lanseaza, Mobila Interior Store in exclusivitate pe piata romaneasca, Colectia "Woods", care contine piese de mobilier pentru living, dining si dormitor. Cu ocazia lansarii, colectia va beneficia de o campanie promotionala, ce se va desfasura timp de doua luni, in perioada 25 ianuarie - 25 martie 2014.

Colectia "Woods" este un omagiu adus elegantei si rafinamentului interioarelor contemporane, in care elementele clasice se imbina perfect cu liniile moderne.

"Fiecare compozitie a colectiei prezinta elemente unice, atent selectionate de catre designerii nostri. Modularitatea pieselor asigura realizarea de compozitii personalizate, usor adaptabile oricarui spatiu. Intreaga colectie se adreseaza unui public cu veritabile inclinatii catre un lifestyle elegant si cu un inepuizabil apetit pentru tot ceea ce inseamna frumos" precizeaza managerul Interior Store, Ioana Tinca.

In cei opt ani Mobila Interior Store de activitate, desfasurata la nivel national, Interior Store a reusit sa aduca pe piata romaneasca peste 480 de branduri internationale de lux, multe dintre ele in exclusivitate in Romania.

Citește și:

"Because your Home reflects your Lifestyle" este sloganul companiei care a lansat un nou concept de locuinte la cheie, oferind clientilor sai o gama completa de produse si servicii destinate amenajarii, mobilarii si decorarii locuintei.

Standardele inalte la care se ridica activitatea intensa desfasurata de Interior Store, in cei opt ani de la infiintare, au fost recunoscute la nivel european, prin acordarea calitatii de membru al The Design Society, asociatie international de design interior din Marea Britanie, care plaseaza firma in galeria celor mai prestigioase companii de design din lume.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.