Setari Cookie-uri

Magazinul IKEA ofera un set de reparatii pentru lampile SMILA

Magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa le recomanda tuturor clientilor care au acasa o lampa SMILA sa verifice imediat daca lampa si cablul sunt corect fixate pe perete. Verificarea este necesara pentru a se asigura ca atat lampa, dar mai ales cablul nu se afla la indemana copiilor, in dreptul patutului sau la locul de joaca.

Magazinul IKEA Lampa Smila IKEA din Zona Comerciala Baneasa le recomanda tuturor clientilor care au acasa o lampa SMILA sa verifice imediat daca lampa si cablul sunt corect fixate pe perete. Verificarea este necesara pentru a se asigura ca atat lampa, dar mai ales cablul nu se afla la indemana copiilor, in dreptul patutului sau la locul de joaca.

Compania IKEA Group a decis rechemarea acestui produs pentru reparatii in toate magazinele din lume. Clientii care au achizitionat o astfel de lampa de perete in Romania sunt rugati sa contacteze Departamentul Relatii Clienti al magazinului IKEA din Zona Comerciala Baneasa, pe adresa de email info.bucuresti.ro@IKEA.com sau la numarul de telefon 0746 MYIKEA (0746.69.45.32), pentru a primi gratuit un set de reparatii. Setul contine: o eticheta de avertizare, instructiuni de siguranta si adezivi pentru fixarea cablului pe perete.

Citește și:

Testele interne si analizele designerilor IKEA au demonstrat ca lampa nu prezinta riscuri daca nu este montata la indemana copiilor in patuturi sau spatii de joaca. Copiii sunt cei mai importanti in orice familie si fiecare risc cu privire la siguranta lor este inacceptabil pentru Compania IKEA. Cablul nefixat al lampii poate prezenta un risc de strangulare daca este montat in zonele unde copiii il pot ajunge. De aceea, orice obiect care este dotat cu cabluri sau sfori, precum draperiile, storurile sau jaluzelele trebuie sa fie montat cu grija si bine fixat. Cablurile electrice sau cordoanele de prindere ale oricaror produse cu fire nu trebuie sa ramana dezlegate in preajma sau la indemana copiilor.

Avem incredere ca le oferim clientilor cea mai buna solutie cu acest set de siguranta care poate fi utilizat atat la fixarea cablurilor pentru lampa SMILA, cat si pentru fixarea altor cabluri sau fire din casa, astfel incat sa evite orice posibilitate de producere a vreunui accident.

Toate lampile Lampa Smila IKEA din gama de produse IKEA pot fi folosite in deplina siguranta. Doar lampile SMILA sunt implicate in aceasta rechemare de produs pentru reparatii, intrucat compania IKEA se concentreaza in primul rand pe actiuni de prevenire a riscurilor de producere a incidentelor, mai degraba decat pe remedierea eventualelor urmari.

Numarul total al lampilor SMILA vandute in magazinele IKEA din toata lumea a fost de 23,3 milioane de bucati, din 1999 pana in prezent. In mai 2013, compania IKEA Group a sistat comercializarea lampilor SMILA la nivel global. In iulie 2013, compania a initiat o actiune de informare a clientilor cu privire la lampile SMILA. Decizia de rechemare pentru reparatii a fost luata acum, dupa ce ne-am asigurat ca am gasit cea mai buna solutie si putem sa o oferim, din punct de vedere logistic, tuturor clientilor din lume care au acasa lampile SMILA.

Magazinul IKEA din Romania a vandut 22.500 de lampi SMILA, incepand din anul 2007 la preturi de pana la 24,99 lei/ bucata, si nu a primit nicio sesizare cu privire la acestea.

Citește și:

IKEA este o companie de retail mobilier si decoratiuni, de origine suedeza, fondata in 1943 de Ingvar Kamprad. Marca IKEA a fost inregistrata in 1943, in Suedia. Majusculele din denumirea IKEA provin din initialele numelui fondatorului: Ingvar Kamprad, numelui fermei unde a crescut: Elmtaryd, şi numelui satului in care se gasea ferma: Agunnaryd. Compania IKEA detinea, in august 2013, peste 345 de magazine in 42 de tari sau teritorii, dintre care 42 de magazine erau francize detinute de alte companii decat IKEA Group.
Magazinul IKEA din Romania a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara, pe 21 martie 2007. Pana in luna martie 2010 a fost operat in sistem de franciza locala, iar dupa aceea IKEA Romania a devenit parte din IKEA Group. Detalii pe www.IKEA.ro.
Viziunea IKEA
Sa cream o viata de zi cu zi mai buna pentru cat mai multi oameni.
Misiunea IKEA
Sa oferim o gama larga de produse de mobilier, accesorii si decoratiuni pentru casa - functionale si cu un design de calitate, la preturi atat de scazute incat cei mai multi oameni sa si le poata permite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.