Setari Cookie-uri

Cum pastram vinul in conditii ideale

Vinul de calitate se pastreaza la o temperatura constanta, in anumite conditii pe care numai o vitrina frigorifica speciala pentru vinuri le poate oferi. O vitrina cu un design elegant poate deveni expresia unei adevarate pasiuni pentru vinuri si un punct de interes al intregii case.

Adevaratii cunoscatori Frigider pentru vin stiu ca un vin bun nu se pastreaza in debara, expus pe etajera in living sau in frigider, pentru a nu-si pierde calitatile fine pentru care este apreciat. Vinul de calitate se pastreaza la o temperatura constanta, in anumite conditii pe care numai o vitrina frigorifica speciala pentru vinuri le poate oferi. Mai mult, o vitrina cu un design elegant, ce innobileaza incaperea in care este amplasata, poate deveni expresia unei adevarate pasiuni pentru vinuri si un punct de interes al intregii case.

Seria Vinidor de la Liebherr, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate, imbina in mod optim intr-un singur aparat avantajele vitrinelor de climatizare a vinului si ale celor de temperare a acestora. Aceasta serie ofera, in functie de dimensiunile aparatelor, doua, respectiv trei zone de depozitare, in care temperatura se poate regla exact, independent una de cealalta, intre +5 °C si +20 °C si poate fi mentinuta constant si uniform in tot interiorul aparatului. Astfel, se pot depozita intr-un singur aparat, la temperatura ideala de servire, vin rosu, vin alb si sampanie, precum in cazul aparatului WTes 5872. Pentru calitatile sale, WTes 5872 a fost distins cu premiul ”Vitrina pentru vin a anului 2012” in cadrul prestigioasei ceremonii Plus X Award.

Electronica inovatoare cu display LCD cu comenzi tactile asigura mentinerea constanta a temperaturii selectate in fiecare zona. Afisajul digital al temperaturii indica nivelul de temperatura selectat, comenzile sunt usor de folosit, iar functiile disponibile permit ca operarea sa fie usoara si prietenoasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.