Setari Cookie-uri

Boutique Hotel Style - o simfonie de idei aduse la viata

Boutique Hotel Style este cea mai noua provocare primita de designerii Interior Store. Cu un design interior centrat pe detalii, in cadrul proiectului se imbina armonios si echilibrat stilurile Clasic, Modern, Art-Deco, Mediteranean si Oriental, care ofera fiecaruia dintre cele 10 apartamente ale boutique hotelului o atmosfera unica si un stil personalizat.

Boutique Hotel Style este cea mai noua provocare primita de designerii Interior Store. Conceptul de design propus de designerii nostri a pornit chiar de la denumirea acestuia - „Style". Cu un design interior centrat pe detalii, in cadrul proiectului se imbina armonios si echilibrat stilurile Clasic, Modern, Art-Deco, Mediteranean si Oriental, care ofera fiecaruia dintre cele 10 apartamente ale boutique hotelului o atmosfera unica si un stil personalizat.

Designerii Interior Interior Store Store ofera in cadrul proiectului pentru Boutique Hotel Style perspectiva unuia dintre cele mai exclusiviste hoteluri din zona, care pastreaza nealterat eterogenul sarm istoric al regiunii. Apartamentele spatioase, decorate in stil propriu, sunt denumite in functie de influentele predominante regasite in fiecare dintre acestea. Trecerea graduala, subtila, dintr-o cultura in alta, este asigurata, etaj dupa etaj, de scara interioara robusta, care contribuie in mod decisiv la definitivarea unei simfonii a confortului modern si a clasicului invincibil, pentru a darui o experienta memorabila.

Dupa cum vom sublinia in prezentarea fiecarui stil de design, cuprins in proiect, Boutique Hotel Style este mai mult decat o oaza destinata relaxarii totale, este experienta fascinanta a rafinamentului care tinde spre perfectiune. In semn de pretuire fata de arta designului interior, fiecare camera este mobilata si decorata cu piese atent selectionate, semnate de unii dintre cei mai eleganti si inspirati designeri.

Citește și:

Apartamentele „Blast from the Past”
Aici veti gasi o atmosfera delicata, cordiala, la care se adauga acea "joie de vivre", care face ca eleganta sa rimeze cu relaxarea. Stilul rafinat abunda in detalii, care se gasesc in structura de mobilier, corpuri de iluminat si accesorii decorative.
Mobilierul si materialele naturale folosite pentru decoratiunile interioare, cum ar fi lemnul lacuit, pielea si materialele textile decorate cu elemente florale, vegetale, completate de laitmotive diverse, elemente desprinse din epoci istorice, personalizeaza fiecare incapere si confera apartamentelor o atmosfera calda si primitoare. Dormitorul apartamentului clasic propune si o zona de relaxare - o zona SPA, delimitata de zona de dormit printr-un zid partial.

Apartamentele „Sultania”
Designul somptuos Interior STore - Sultania al acestor apartamente este inspirat din contextul istoric proeminent al regiunii. Camerele luxuriante amintesc de maretia vietii sultanilor in Imperiul Otoman, recreata prin intermediul covoarelor si tapiseriilor de epoca, la care se adauga perne vintage, tesute din catifea si matase multicolora.

Citește și:

Apartamentele „Now ForEver”
Acest stil este o forma de precizie extrema, un cadru de o suplete rafinata, in care accentul se pune pe simplitate, iar culorile utilizate subliniaza conceptele schematice. Piesele de mobilier sunt conturate de forme geometrice - patrate, dreptunghiulare, rotunde, iar suprafetele sunt curate.
Avand la baza un mix chic si functional de confort si design, apartamentele „Now ForEver” concretizeaza un mediu relaxant, sustinut de tehnologii de ultim moment, si reprezinta cadrul ideal pentru oaspetii aflati in cautarea unor elemente de lux transpuse intr-un mediu modern si confortabil.
Cu o generoasa priveliste de ansamblu asupra zonei vechi a orasului, functionalitatea si confortul desavârsit sunt elementele definitorii ale celor doua apartamente proiectate intr-un original stil modern.

Citește și:

Apartamentele „Inspire - Art Deco”
Cele doua apartamente sunt concepute intr-un stil plin de farmec si elegant, unde formele si paletele coloristice utilizate, pentru pereti si mobilier - negru, alb, gri si violet puternic - sunt izbitoare si indraznete, cu o multime de contraste, subliniate de simetrie si echilibru.
Contururile curbate, teatrale ale decoratiunilor indulcesc imaginea de ansamblu, subliniind, totodata, abordarea puternica si indrazneata pe care designerii o confera proiectului.

Apartamentele „Breeze”
Insufletit de inspiratia unui cadru marin, natural, stilul de design mediteranean ofera o atmosfera relaxanta, in care accentul se afla pe eleganta si naturalete, subliniate de simplitatea si pastelul coloristic. Detaliile specifice, ilustrand elemente culturale si desprinse din natura, transforma spatiul interior intr-o oaza absoluta, guvernata de mobilier din lemn, textile luminoase, gresie si tencuiala ornamentala.

Citește și:

    Interior Store

    Vizionare placuta


    Kudika
    3 Mai 2013
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.