Setari Cookie-uri

Cele mai creative solutii de amenajare pentru camera copilului tau!

Camera copilariei ramane vesnic intiparita in amintiri si reprezinta un factor de influenta in dezvoltarea personalitatii viitorului adult. De aceea, rolul decorarii cu pricepere a camerei copilului nu este numai unul estetic, ci si psihologic.

Camera copilariei ramane vesnic intiparita in amintiri si reprezinta un factor de influenta in dezvoltarea personalitatii viitorului adult. De aceea, rolul decorarii cu pricepere a camerei copilului nu este numai unul estetic, ci si psihologic. Dinamic sau boem, simplu sau sofisticat, albastru sau roz, mediul in care copilul isi desfasoara activitatile trebuie sa-i reflecte pasiunile si visurile. Galeriile Noblesse au creat el piese de mobilier practice si creative, care se pliaza atat pe gusturile parintilor, cat si pe mofturile copiilor.

Casa Universul Copilariei a fost imaginata ca fiind un taram fermecat, populat de personaje fantastice, unde cei mici intra in pielea unor pirati legendari aflati in cautarea comorii, iar fetitele devin veritabile printese aflate pe meleaguri inspirate din cartile de povesti.

Un cadru feeric se impleteste prin intrunirea liniilor sinuoase ale pieselor de mobilier si a culorilor calde desprinse din nuante cuminti, pale, de roz. Incaperea a fost amenajata in stil clasic, boem, prin folosirea mobilierului de culoare deschisa si a baldachinului care vegheaza deasupra patului. Finisajele bibliotecii, care se intinde pe aproape un perete intreg, se regasesc sculptate in picioarele patului si ale biroului, toate piesele fiind realizate din lemn de culoare alba. Gingasa si plina de farmec, camera micutei printese este un vis implinit pentru fiecare fetita.

Conceputa asemenea unei nave, Camera copii camera baiatului din Casa Universul Copilariei pluteste lin pe nuante de albastru marin si bleu ciel. Cel mic va fi capitanul propiului vas, intrucat patul este construit in stilul unei corabii, iar biblioteca face inconjurul acestuia sub forma unei biblioteci deghizate intr-o timona. Recurgand la finisaje diferite pentru mobilier, designerii Studio Insign au realizat doua variante pentru aceasta camera a micului marinar, una folosind lemn alb, iar alta din lemn in tonuri inchise de maro. Peretii tapetati in nuante marine concorda cu tapiteria si covoarele albastre. Iar cum orice nava are nevoie de vant pentru a inainta, pe tavan se regaseste roza vanturilor realizata pe un tapet fresca si, pentru a fi respectata tema aleasa, s-a optat pentru un corp de iluminat in acelasi ton.

Casa Amintiri de toamna Camera copii este un proiect care se invarte in jurul stilului clasic, acesta fiind preferatul beneficiarilor. Cele doua camere ale fetitelor se aseamana prin stilul dominant boem, dar difera prin elementele de mobilier si detaliile atent selectate astfel incat sa imbrace cat mai bine personalitatea tinerelor domnisoare.

Astfel, camera mezinei capata trasaturi asemanatoare celei din proiectul Universul Copilariei, fiind dominata de aerul incantator al basmelor cu printi si printese. In variantele pentru camera micutei, patul este stilizat prin prezenta unui baldachin de nuante roz, iar draperiile completeaza imprimeurile din tapiteria scaunelor si din designul covorului, tot mobilierul fiind achizitionat de la Galeriile Noblesse, din colectia Happy Night.

In camerele de copii, Camera copii combinatia de culori este foarte importanta, aceasta putand fi un adevarat stimulator ai creativitatii si inteligentei. De aceea, designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse au evitat culorile terne si au optat pentru elemente de mobilier practice si spatioase, atat in camera mezinei, cat si in camera fetitei mai mari. Patul cu tablie capitonata intr-o nuanta neutra de crem, cu foita de aur, aflat in tandem cu designul dressingului incapator, reprezinta punctele de rezistenta ale celei de-a doua camere. Incaperea a fost organizata in asa maniera incat tanara domnisoara se poate simti confortabil studiind la birou sau aranjandu-se in fata oglinzii pentru o iesire in oras.

Dinamica, organizata, Camera copii nonconformista si realizata cu bun gust, camera baiatului din Casa Britsh Cozy este un mediu modern, utilat cu un mobilier original, marca Galeriile Noblesse. Cromatica simpla alb- albastru se regaseste in toata camera, de la culoarea peretilor pana la designul draperiilor. Cantitatea mare de lumina de care se bucura aceasta incapere se datoreaza ferestrei de dimensiuni considerabile, in fata careia se alfla biroul rezervat studiului. Piesa de rezistenta este interpretata de peretele decorat absolut neconventional cu graffiti.

Cea de-a doua Camera copii propunere pentru camera de copii din Casa Britsh Cozy a pornit de la pasiunea celui mic pentru cai. Avand acest punct de pornire, designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse au folosit elemente din Colectia Girl and Boy, de la Galeriile Noblesse, pentru a realiza o camera ce se deosebeste prin confort si autenticitate. Mobilierul din lemn, ramele albe ale tablourilor si detaliile foarte bine interpretate si executate care reproduc linistea naturii atribuie spatiului un aer distins si relaxant.

Copilaria este cea mai frumoasa perioada a vietii, iar mediul in care copiii isi petrec timpul reprezinta un real factor influentator asupra indemanarilor si talentelor acestora. Camera lor este locul unde vor petrece cel mai mult timp, unde se vor bucura si intrista, unde se vor juca si invata, unde vor creste. Asa ca, amenajarea camerei copilului poate fi o sarcina dificila. Fie ca urmeaza un tipar clasic sau modern, Galeriile Noblesse vin in ajutor cu solutii care intrunesc cerintele parintilor si dorintele copiilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.