Setari Cookie-uri

kika pune sute de covoare la picioarele tale

kika va propune sa desavarsiti decorul locuintei, alegand varianta optima de covor, in functie de buget, spatiul destinat, dimensiune, dar si de tendintele in materie de forme, culori si modele.

kika va propune Covoare sa desavarsiti decorul locuintei alegand varianta optima de covor, in functie de buget, spatiul destinat, dimensiune, dar si de tendintele in materie de forme, culori si modele.
Clientii mereu in pas cu moda, experti in design interior si care mizeaza in acelasi timp pe garantia data de brand, pot alege din oferta de sute de covoare Esprit, disponibila in magazin din aceasta luna. Pentru 2012, Esprit a gandit cinci colectii, fiecare purtand numele cate unuia dintre cele mai frumoase orase ale lumii, in functie de stilul pe care il inspira - creativ, constrastant, versatil, modern.

O oferta la fel de generoasa este disponibila si pentru clientii cu un buget mai redus. Daca isi doresc un covor trainic si nu foarte scump, cea mai buna alegere o reprezinta cele lucrate la masina. Textura shaggy - cu fir lung - combinata cu o nuanta vie de violet, verde sau rosu se armonizeaza perfect intr-un spatiu modern. Este si cazul covoarelor cu textura frisee - cu un fir mai scurt -, avantajul pentru acestea din urma fiind acela ca sunt mai usor de intretinut. Consilierii kika recomanda utilizarea lor in hol, living, dining si mai putin in dormitor, avand in vedere textura mai aspra.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.